M-Lab organiseert 1e ‘Pitch’ voor en door choreografen

Op 9 en 10 april aanstaande organiseert M-Lab de eerste editie van de Choreografen Pitch. Uit tientallen aanmeldingen zijn negen jonge Nederlandse choreografietalenten geselecteerd met de ambitie te werken voor musical- en muziektheater. In tien minuten presenteren zij zich aan M-Lab, andere producenten en geïnteresseerd publiek. De deelnemers maken allen kans om een toekomstige M-Lab productie te choreograferen.

De talenten volgden een dansopleiding of zijn onlangs afgestudeerd aan onder andere de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Fontys Dansacademie, Dansacademie Lucia Marthas, Albeda Dans College en de Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Hun stijlen variëren van hiphop, breakdance en funk tot modern, jazz, traditionele- en theaterdans.

De Choreografen Pitch is onderdeel van M-Lab Proef, een serie pitchavonden in Theater M-Lab waar makers van muziektheater de mogelijkheid krijgen hun talent en/of ideeën over het voetlicht te brengen. De Choreografen Pitch begint op 9 en 10 april om 20:15 uur; kaarten zijn voor €9,- te koop via www.m-lab.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies