Efteling Radio start met wekelijks musicalprogramma

Efteling Radio start op zondag 11 maart met een wekelijks musicalprogramma: De Musical Momenten van… Het programma wordt gemaakt vanuit Theater de Efteling en elke zondag van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden.

In De Musical Momenten van… staat elke week een musicalster centraal. Komende zondag geeft Vajèn van den Bosch de aftrap. Zij vertolkt momenteel de rol van Lila in de musical Droomvlucht en is een van de deelnemers aan The Voice Kids. De weken erna is de hoofdrol weggelegd voor o.a. Jorge Verkroost, Rosalie de Jong en Rein Kolpa. Samen met de artiesten blikt DJ Fee, de vaste DJ van Efteling Radio, terug op hun optredens in het theater. Daarnaast passeren hedendaagse musicals de revue en presenteert de hoofdgast zijn favoriete musicalliedjes.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies