Première Domino de musical

Op 11 maart 2012 ging in de stadsschouwburg van Antwerpen de musical Domino in première. Domino is een Jukebox musical van Vlaamse makelij met hits van Clouseau. De zeer geslaagde première eindigde met een feestelijke megamix. Musical Reports maakte een foto-impressie.

Wat: Domino de musical
Wie: Oa. Deborah De Ridder, Alexander Metselaar, Mark Thijsmans & Annie Mie Gils
Wanneer: 11 maart 2012 (première)
Waar: Stadsschouwburg, Antwerpen (België)
Door: Henske Bloemen

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Lees het première report hier: Domino de musical; een zeer geslaagde soap vol ‘Vonken en Vuur’.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies