Soldaat van Oranje De Musical zal de 500ste voorstelling groots vieren

Zondagavond 25 maart a.s. speelt Soldaat van Oranje – De Musical de 500ste voorstelling. Sinds de première op 30 oktober 2010 is de voorstelling avond aan avond uitverkocht en inmiddels door ruim 550.000 bezoekers gezien. De musical is onlangs weer verlengd, ditmaal tot en met juli 2012.

Om de 500ste voorstelling te vieren rolt Soldaat van Oranje – De Musical op 25 maart de loper uit voor een feestelijke voorstelling met  genodigden en alle (oud-)castleden. Na afloop is er een groot feest in de TheaterHangaar.
RTL biedt als partner van de musical via www.rtltickets.nl een aantal exclusieve tickets in de verkoop aan.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies