WIN 2 kaarten voor ‘Who’s afraid of Woody Allen?’ op 21 maart in het M-Lab

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Who’s afraid of Woody Allen? is een licht verteerbaar relatiedrama over drie vrouwen die proberen lief te hebben. De herkenbare situaties worden gespeeld vol ironie en komische ‘terzijdes’ en zijn sterk doordrenkt van neurotische zelfreflectie. Resultaat is een muzikaal toneelstuk vol comedy, seks, Freudiaanse psychoanalyse, Jazz en een vleugje New York City.

Who’s afraid of Woody Allen? is een resultaat van de M-Lab Proef, een pitchavond waar makers de mogelijkheid krijgen hun idee voor nieuw muziektheater over het voetlicht te brengen. M-Lab was onder de indruk van de kwaliteit van dit voorproefje en produceert nu in samenwerking met de makers een avondvullende voorstelling. Deze keuze werd ondersteund door de enthousiaste reacties van het aanwezige pitchpubliek.

Musical Reports mag in samenwerking met het M-Lab 2 kaarten verloten voor de voorstelling op 21 maart

De voorstelling begint om 20:15 uur en is te zien in het Amsterdamse M-Lab. Wat moet je doen om kans te maken op 2 kaarten voor de voorstelling op 21 maart? Retweet of plaats de volgende Tweet op Twitter en maak zo kans op de 2 kaarten:

Ik RT dit bericht en volg @MusicalReports zo maak ik kans op 2 kaarten voor Who’s afraid of Woody Allen? op 21-03 in het M-Lab

We zijn HIER te vinden op Twitter. Nog geen Twitter-account? Je kan je gratis aanmelden! Meedoen kan tot en met 19 maart. De winnaar moet de kaarten per e-mail bevestigen voor 20 maart 20:00 uur.

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Let op: Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies