Reddingspoging ‘Musical Award Gala 2012’ mislukt

Jacques D’Ancona , gesteund door Joop van den Ende, begon met een offensief om het John Kraaijkamp Musical Awards Gala voor dit jaar te redden. Nadat producenten Albert Verlinde en Hans Cornelissen zich terugtrokken zou het feest niet meer doorgaan. Echter kunnen Albert Verlinde en Hans Cornelissen zich ook niet vinden in het reddingsplan. Jacques D’Ancona heeft zelf nu bevestigd dat het Musical Award Gala 2012 definitief niet door zal gaan.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies