WIN twee kaarten voor Gebroeders Leeuwenhart in Heerlen

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!

Nadat Gebroeders Leeuwenhart is ontwikkeld binnen M-Lab en daar in twee versies te zien is geweest, heeft Theater Terra deze voorstelling onder haar hoede genomen. Theater Terra gaf een eigen draai aan het stuk en ontving hiermee louter positieve reacties. In Gebroeders Leeuwenhart komt het gelijknamige boek van Astrid Lindgren tot leven. Het laatste avontuur van Kruimel Leeuwenhart in Nangiala, aan de zijde van zijn broer spreekt tot ieders verbeelding (lees de het report). Lees meer informatie over deze productie op de website van Theater Terra.

Musical Reports verloot onder haar lezers, in samenwerking met Theater Terra, 1 keer 2 vrijkaarten voor Gebroeders Leeuwenhart op 30 maart.

Gebroeders Leeuwenhart is dan te zien in Theater Heerlen in de RABOzaal. Aanvang van de voorstelling is om 19:30 uur. Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten? Mee doen kan tot 20 maart op twee manieren. De winnaar zal uiterlijk 25 maart bericht ontvangen.

1. Twitter: Follow @MusicalReports op twitter en retweet het volgende bericht:
Ik RT dit bericht, volg @MusicalReports en maak kans op 2 kaarten voor Gebroeders Leeuwenhart in Heerlen: 30 maart @PLTtheaters

2. E-Mail: E-mail je naam en adres naar: prijsvraag [@] musicalreports.nl

Let op: Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies