Koninklijke Luchtmacht presenteert: Stars for Planet Earth

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft in maart, april en mei 2012 een serie theaterconcerten met de titel: Stars for Planet Earth. Een theaterconcert met een ode aan onze planeet. Met muzikale aandacht aan volkeren en culturen, Life, het milieu, de Luchtmacht, Kinderen van deze wereld en onze toekomst. De muziek is van onder meer Michael Jackson, David Bowie en Elton John. De première is op vrijdag 23 maart in het Chassé theater te Breda. Musical Reports zal hierbij aanwezig zijn.

Ruim 7 miljard mensen leven met elkaar op één aardbol in een grote diversiteit aan culturen. Het besef dat we samen moeten zorgen voor het behoud van onze planeet groeit met de dag. De Koninklijke Luchtmacht toont hierin haar maatschappelijke betrokkenheid met vredes- en opbouwmissies, crisisbeheersing en humanitaire operaties.

Als artiesten treden op: Leona Phillipo, Esther Hart, Robin van Beek en Rolf Koster. De tourlijst is te vinden op: www.luchtmachtpresenteert.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies