Ellen Evers dit weekend te zien met haar soloprogramma

Musicalster Ellen Evers zingt vrijdag 23 en zaterdag 24 maart om 20.30 uur Nederlandstalige jazz-stukken en andere pareltjes uit de kleinkunst. Dat doet ze in haar soloprogramma in het Apollofirst Theater aan de Apollolaan 123 in Amsterdam (schuin tegenover het Hilton Hotel). Ze wordt daarbij begeleid door Ed Boekee op toetsen, Jeroen Molenaar op drums en Xander Buvelot op bas.

Ellen zat al negen jaar in het vak toen zij een grote rol kreeg in de musical Miss Saigon. Naast Willem Nijholt en Tony Neef bewees zij meer te zijn dan alleen ‘A Pretty Face’. Ze heeft na Miss Saigon diverse rollen aan haar repertoire toegevoegd onder ander Sally Bowles in Cabaret, Roxie Hart in Chicago, Tanja in Mamma Mia, creeërde de rol van moeder in Turks fruit en koningin Anna in 3 Musketiers. Ze schitterde in het programma Telkens weer het dorp, muziektheater met repertoire van Friso Wiegersma. Vanaf september 2012 is zij Tante Piet in de Nederlandse oermusical De Jantjes.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies