‘Ramses’ met twee weken verlengd in DeLaMar Theater

Na alleen maar lovende recensies, vele uitverkochte zalen en een trouw publiek wat massaal de voorstelling weet te vinden kan Albert Verlinde Entertainment met trots de allerlaatste succesverlenging van “Ramses” aankondigen. De geplande stop voor deze voorstelling stond op 26 april in De Meervaart in Amsterdam, maar vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten is besloten een laatste succesverlenging te boeken in het DeLaMar Theater Amsterdam. Dit is tevens de allerlaatste kans om “Ramses” in het theater te zien, want na deze serie voorstellingen valt het doek definitief. De allerlaatste voorstellingen zijn 28 t/m 31 mei en 3 t/m 6 juni (waarbij 28 mei en 3 juni matinees zijn) in het DeLaMar Theater in Amsterdam te zien. 

Algemeen Directeur van Albert Verlinde Entertainment, Jeroen Dona is trots. “De vraag naar kaarten voor “Ramses” blijft maar groeien en groeien terwijl er eigenlijk geen stoelen meer beschikbaar zijn! Tegen de tendens van de markt in, kunnen we nu een reeks allerlaatste voorstellingen aankondigen. Het publiek heeft “Ramses” omarmt en daar zijn we als bedrijf bijzonder trots op!”. De voorstelling “Ramses” ging op 1 december, exact twee jaar na het overlijden van Ramses Shaffy, in première. Inmiddels zijn er bijna 100 voorstellingen gespeeld en zagen ruim 55.000 bezoekers deze unaniem lovend beoordeelde voorstelling, waarin het leven en de mooiste nummers van Shaffy centraal staan. 

‘Ramses’
In de muzikale voorstelling “Ramses” kijkt de oude Shaffy in zijn laatste dagen, terug op zijn turbulente en enerverende leven. In een interne strijd botst de oude Shaffy met zijn jongere ik en probeert hij zichzelf te behoeden voor een aantal keuzes die hij in het verleden heeft gemaakt. De jonge Ramses gaat daar fel tegenin en vaart zijn eigen koers, vaak ten koste van zijn vriendschap met de jonge Liesbeth List maar ook ten koste van zijn grote liefde Joop Admiraal. De oude Ramses ziet als het ware zichzelf terug en moet lijdzaam toezien hoe hij zijn leven opnieuw leeft met alle hoogte- maar zeker ook met alle rauwe dieptepunten. De oude Shaffy herbeleeft de onvoorwaardelijke, maar onbeantwoorde liefde van Liesbeth, zijn moeizame maar diepgewortelde relatie met Joop Admiraal maar ook zijn eigen energieke en tegelijk ook destructieve levenswijze, die uiteindelijk resulteert in zijn overlijden. Het boeiende verhaal wordt ondersteund door onvergetelijke muziek als; ‘Zing, Vecht, Huil, Bid….’, ‘We Zullen Doorgaan’, ‘Pastorale’, ‘Sammie’ en ‘Laat Me’.

Meer informatie
“Ramses” beleeft zijn allerlaatste verlenging van 28 t/m 31 mei en van 3 t/m 6 juni (28 mei en 3 juni matinee) in het DeLaMar Theater Amsterdam. Voor meer informatie, tickets en de speellijst zie www.theaterhits.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies