Carolina Mout viert 25 jaar showbizz met eigen theaterprogramma

Carolina Mout zit 25 jaar in de showbizz. Na een aantal grote producties (Beauty and the Beast en Crazy Shopping) neemt zij het heft weer in eigen handen. Met Mout & de zware jongens maakt ze een voorstelling zoals ze die zelf graag zou zien: een geraffineerde combi van zang, dans en ontboezemingen. Intiem en opzwepend. Grappig en gewaagd. Entertainment met een bodem. De dames introduceren hiermee ‘FabCab’, oftewel Fabulous Cabaret. Mout & de zware jongens zijn van 13 t/m 24 juni 2012 te zien in Het Werkteater in Amsterdam.

Het repertoire varieert van Shaffy tot Rod Stewart en van Lieve Hugo tot de Pussycat Dolls. De zinderende zware jongens zijn: Janira Duarte (Symphonica in Rosso), Fleur Jagt (Crazy Shopping, The Producers) en Ziarah Janssen (DOX,Yab Yum). De wortels van de dames liggen bij Lucia Marthas, op wiens dansacademie ze elkaar leerden kennen en een berg ervaring opdeden.  De meesterlijke 4-koppige band staat onder leiding van Nico van der Linden (Ramses Shaffy, Simone and friends).

Carolina Mout staat volledig aan de basis van deze nieuwe voorstelling: “Deze voorstelling komt uit mijn hoofd, hart en portemonnee. De disciplines versmolten, de generaties verenigd, de krachten gebundeld. Ik hoop echt dat u deze voorstelling de aandacht wilt geven die het verdient!”

Carolina schreef hoogst persoonlijke observaties, hierin begeleid door George Groot (Don Quishocking). Perry Dossett(Purper, Jeans) en Isabel Berenos zetten de boel in beweging. De eindregie is in handen van Elisabeth Boor (Max Douw, Herman van Veen). Door de keuze van- en de manier waarop de nummers gezongen en gedanst worden, belooft het een ‘eigen wijze’ voorstelling te worden.

www.moutendezwarejongens.nl / www.carolinamout.nl

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies