Met Pasen naar Domino de musical! WIN vrijkaarten!

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN. 

In de musical ‘Domino’ volgen we Dominique (Deborah De Ridder), een jonge vrouw van 28 jaar die na haar relatiebreuk naar Swentibold, een volkse wijk ergens in Vlaanderen, verhuist. Daar maakt ze kennis met haar buren. Alle bewoners staan op een kruispunt in hun leven. Bovendien dreigen ze ook nog hun huis te verliezen.

De musical ‘Domino’ wordt opgevat als een romantische komedie over liefde en vriendschap, waarin de knapste songs en de tijdloze hits van Clouseau verweven worden. Clouseau viert in 2012 haar 25-jarig jubileum. Musical Reports was laaiend enthousiast over de voorstelling en scheer het volgende: “De voorstelling is vermakelijk, maar weet ook zeker te ontroeren en te raken; kortom een show vol vonken en vuur”. Lees HIER de gehele recensie.

Musical Reports mag in samenwerking met VTM maar liefst 5×2 kaarten verloten voor de voorstelling van 8 april 2012. Dus dit jaar met Pasen niet naar de dominee, maar naar Domino de musical.

De voorstelling begint op 8 april om 14:00 uur in de Antwerpse Schouwburg. Winnaars kunnen de tickets bij de kassa van de Antwerpse Schouwburg op hun naam ophalen. De winnaars krijgen uiterlijk 5 april bericht. Wat moet je doen om te winnen?

Winnen kan op 2 manieren: Via Twitter en per e-mail.

Twitter: 3×2 kaarten zijn te winnen via Twitter. Retweet of plaats de volgende Tweet en volg @MusicalReports op Twitter:

Ik RT dit bericht en volg @MusicalReports zo maak ik kans op 2 kaarten voor Domino! de musical op 8 april in Antwerpen

We zijn HIER te vinden op Twitter. Nog geen Twitter-account? Je kan je gratis aanmelden! Meedoen kan tot en met 3 april.

Prijsvraag per e-mail: 2×2 kaarten zijn te winnen via de prijsvraag per e-mail. Geef antwoord op de volgende vraag en stuur je antwoord samen met je naam, achternaam en telefoonnummer voor 4 april naar prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. Domino prijsvraag.

De vraag luid: Wie won de mannelijke hoofdrol in het TV programma van VTM ‘Domino – de Zoektocht’?

Let op: Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies