The Little Mermaid gepresenteerd aan de pers

Vandaag gaf de cast van The Little Mermaid een kijkje tijdens de repetities van de geheel nieuwe Disney musical. De rollen met onder anderen Tessa Sunniva van Tol (Ariël), Tommie Christiaan (Prins Erik), Marjolijn Touw en Roberto de Groot presenteerden zich voor het eerst aan de Nederlandse pers.

The Little Mermaid speelt de eerste voorstellingen begin mei in het MartiniPlaza in Groningen en beleeft op 16 juni zijn internationale première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Uiteraard was Musical Reports aanwezig. Musical Reports sprak met: Frank Beurskens (Ensemble), Martijn Vogel (Botje), Juan Wells (Sebastiaan), Barry Beijer (Slijmjurk) en natuurlijk ook met Tessa Suniva van Tol (Ariël) en Tommie Christiaan (Prins Erik).

Musical Reports kwam onder andere te weten, dat er een nieuw nummer voor het persondage Ursula aan de voorstelling is toegevoegd. Dit nummer geeft meer zich op de achtergrond van de zeeheks, Aldus Barry Beijer. Waar op broadway de zeemerminnen voortbewogen op Heelys (een soort rolschaatsen), wordt nu het onderwater(zwem)effect gecreeërd door vliegwerk. Martijn Vogel wist ons daarbij nog te vertellen dat zijn rol (Botje) meer diepgang krijgt. Bekijk onze VIDEOREPORTAGE of de COMPILATIE van de optredens.

Klik op de foto om deze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies