Daddy Cool van Albert Verlinde Entertainment gaat internationaal

Vandaag is bekend geworden dat de eerste internationale productie van, de in Nederland gemaakte, Daddy Cool 29 juni op Mallorca in première gaat. Nadat Albert Verlinde overeenstemming bereikte met musicalproducent Robert Mackintosh en producer Frank Farian, over het gebruik van de Nederlandse Daddy Cool als blauwdruk voor de komende wereldwijde producties, is de première op Mallorca het eerste concrete begin van het internationale avontuur van Albert Verlinde Entertainment.  Een grote Duitse producent is, onder supervisie van Albert Verlinde Entertainment, verantwoordelijk voor deze Engelstalige versie op Mallorca en brengt daarbij grote partners in zoals Air Berlin en TUI.

Met deze partners wordt Daddy Cool zichtbaar voor een breed Europees publiek. Directeur Jeroen Dona vertelt enthousiast; “Met deze première maken wij als bedrijf een gigantische stap binnen de internationale theater/entertainmentwereld. Naast de productie op Mallorca zijn we ook in verregaande onderhandelingen over producties in Scandinavië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland waarbij we in gesprek zijn met grote internationale musicalsterren. Het is heel bijzonder dat onze Daddy Cool de standaard zet voor alle komende producties!” De audities voor Daddy Cool Mallorca vinden binnenkort plaats in Engeland en Nederland.

Daddy Cool
Daddy Cool, gebaseerd op de grootste hits van Boney M en geestelijk vader Frank Farian, omvat onder hits als Daddy Cool, Ma Baker, Sunny en The Rivers of Babylon. De diverse nummers vormen de voornaamste leidraad van een groots opgezette dans- en zangvoorstelling. De musical verhaalt over de liefde tussen twee jonge mensen met twee totaal verschillende cultuurachtergronden. De grootste rol in deze sensationele productie is voor de wereldberoemde hits en spetterende dans. Hiermee maakt deze voorstelling niet alleen het grote verschil, maar geeft daarmee ook een nieuwe dimensie aan het reguliere ‘musical’ genre. De musical is geregisseerd door Eddy Habbema.

Daddy Cool gaat 29 juni op Mallorca in première. De komende tijd zullen meerdere internationale producties van Daddy Cool bekendgemaakt worden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies