WIN 2 vrijkaarten voor Soldaat van Oranje de musical

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN

Als je het hebt over 300.000 liter water, 3250 m2 decoroppervlakte, een op een schijf van 33 meter doorsnede draaiende theaterzaal met 1103 stoelen, 500 medewerkers en 7 jaar voorbereiding kan dit maar één ding betekenen: je hebt het over de grootste Nederlandse musicalproductie ooit: Soldaat van Oranje. Soldaat van Oranje is nu al meer dan 500 keer uitverkocht te zien geweest. Om dit te vieren mag Musical Reports vrijkaarten verloten voor de voorstelling!

Musical Reports mag in samenwerking met New Productions 2 vrijkaarten voor Soldaat van Oranje voor voorstelling naar keuze verloten!*

*De winnaar wint 2 kaarten op basis van beschikbaarheid. De winnaar mag een voorstelling bezoeken na 1 mei 2012 waar kaarten voor beschikbaar zijn. Het prikken van een datum zal dan in overleg gaan met New Productions (de producent).

Wat moet je doen om kans te maken op de kaarten? Je kan kaarten via Twitter of Facebook winnen.

Twitter: Retweet of plaats de volgende Tweet op Twitter en maak zo kans op de 2 kaarten:

Ik RT dit bericht en volg @MusicalReports zo maak ik kans op 2 kaarten voor Soldaat van Oranje (voorstelling naar keuze)

We zijn HIER te vinden op Twitter. Nog geen Twitter-account? Je kan je gratis aanmelden! Meedoen kan tot en met 30 april.

Facebook: Je maakt ook kans op de kaarten door op Facebook op ‘Vind ik leuk’ te klikken op onze pagina en het volgende bericht te plaatsen op Facebook. HIER zijn we te vinden op Facebook.

Ik LIKE Musical Reports op Facebook en maak zo kans op 2 kaarten voor Soldaat van Oranje (een voorstelling naar keuze!) Deel dit bericht en Like onze pagina om kans te maken op de vrijkaarten! Meer info:http://musicalreports.nl/?p=12539

Voorwaarden: Let op: Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies