Bernarda Alba met o.a. Marleen van der Loo & John Vooijs in M-Lab

Op 30 en 31 mei 2012 is de musical Bernarda Alba te zien bij Theater M-Lab. Rollen zijn weggelegd voor Isabel Commandeur, Gerrie van der Klei, Marleen van der Loo en John Vooijs. Deze gastvoorstelling is op beide avonden twee keer te zien: om 19:15 uur en 21:30 uur. De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten.

Spanje, jaren 30, te midden van haar vijf dochters bestuurt Bernarda Alba met ijzeren vuist haar kleine koninkrijk. De strenge moeder is zojuist weduwe geworden. Na de begrafenis kondigt zij voor haar huis acht jaar rouw af. Vanaf nu moeten haar vijf dochters zwart dragen, binnen blijven en bovenal hun maagdelijkheid, hun eer en de goede naam van de familie bewaken. Maar alle dochters snakken naar vrijheid, naar liefde, naar een ander leven, dat zich niet door het strenge regime van Bernarda laat beteugelen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies