Musical Classics 2012

Met Musical Classics is “de musical” terug in Ahoy. Een tot de nok gevuld Ahoy kreeg een keur aan musicalnummers voorgeschoteld door de top van de Nederlandse musical. De solisten werden bijgestaan door een meer dan 50 koppig orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis.

Wat: Musical Classics
Wie: Oa. Pia Douwes, Martin van der Starre, Marjolijn Teepen, Linda Wagenmakers & Joke de Kruijf
Wanneer: 30 maart 2012 (première)
Waar: Ahoy, Rotterdam
Door: Sonja Jansma

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies