Cast ‘Musicals Gone Mad 2012’ is bekend

De cast van Musicals Gone Mad 2012 is bekend! De cast bestaat uit Cindy Bell, Ivo Chundro, Perry Dossett, Marcel Jonker, Marleen van der Loo en Linda Wagenmakers. Johnny Kraaijkamp zal de voorstellingen presenteren. Het thema van dit jaar is There’s No Business.

Het is namelijk kommer en kwel in musicalland: Zalen blijven leeg, grote tours worden voortijdig afgebroken, door critici bejubelde musicals gaan failliet en bonusregelingen zoals de Musical Awards zijn tijdelijk afgeschaft. Kortom; There’s No Business.

De voorstelling is ook dit jaar weer exclusief te zien in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Dit jaar op 10 en 11 juni.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies