Michelle Splietelhof vervangt Noortje Herlaar in Saturday Night Fever

Actrice Michelle Splietelhof gaat de rol van Stephanie Mangano spelen in de musical Saturday Night Fever. Zij neemt de hoofdrol over van Noortje Herlaar. Noortje heeft een unieke kans gekregen en is binnenkort te zien in de nieuwe televisieserie van Omroep Max: ‘Moeder, ik wil bij de revue’. Op 15 april speelt Noortje haar laatste voorstelling als Stephanie. Michelle was afgelopen seizoen te zien in de hoofdrol van Luisa, het liefje van Zorro in de gelijknamige musical.

Van 2008 tot 2010 was ze te zien in de Duitse musical Der Schuh Des Manitu (vrouwelijke hoofdrol Uschi). In 2008 speelde ze tevens een van de hoofdrollen in de Rockopera Equilibrio. Ze speelde onder meer in de musicals Les Misérables, Cats en The West Side Story. Michelle was afgelopen seizoen te zien als Luisa in de musical Zorro. In 2011 werd ze genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Bijrol in de musical Zorro.

De internationale disco musical Saturday Night Fever vertelt het verhaal van Tony Manero, opgegroeid in het arme Brooklyn. Elke zaterdagavond ontsnappen hij en zijn vrienden aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle Manhattan te wagen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies