Albert Verlinde Entertainment zoekt meisjes voor de musical Annie

Voor de musical Annie zoekt Albert Verlinde Entertainment meisjes voor de titelrol en de weeskinderen.

 • Ben je een meisje?
 • Ben je in de periode van oktober 2012 t/m mei 2013 tussen 7 en 14 jaar oud?
 • Ben je niet groter dan 1.55 meter?
 • Kun je goed zingen?
 • Kun je goed dansen?
 • Kun je acteren?
 • Wil je, kun je en mag je van je ouders
  • maximaal 15x in 2012 en 15x in 2013 optreden?
  • in vakanties, na schooltijd én in weekenden repeteren en spelen?
 • Zijn je ouders bereid om voor vervoer te zorgen van en naar audities, repetities en voorstellingen?
 • Ben je beschikbaar voor repetities en voorstellingen in de zomervakantie en overige schoolvakanties?

Is bovenstaande allemaal, zonder uitzondering op jou van toepassing en wil je je opgeven voor de audities? Ga dan naar www.theaterhits.nl, klik op het knopje audities en download daar het inschrijfformulier. Vul het formulier in en stuur dit, voorzien van een recente pasfoto van jezelf, uiterlijk 8 april 2012 naar:

Albert Verlinde Entertainment
T.a.v. Kinderaudities
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Je kunt het ingevulde formulier mét pasfoto ook mailen aan: kinderen@albertverlindeentertainment.nlDe audities vinden plaats in de weekenden tussen 21 april en 3 juni met uitzondering van de mei-vakantie. De eerste ronde vind plaats op 21 april.

Uniek aan deze zoektocht is dat het breed in de Nederlandse media wordt ingezet. Op TV wordt de zoektocht gevolgd door Koffietijd en Telekids en bijna alle lokale huis aan huis kranten (Wegener) van Nederland zullen ook uitgebreid verslag doen van deze zoektocht.

Uiterlijk 13 april zul je via mail een uitnodiging ontvangen. Mocht je niet aan alle bovenstaande voorwaarden voldoen, dan zul je helaas niet uitgenodigd worden voor de audities. Hierop kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden. Bij dringende vragen kun je een mail sturen aan bovenstaand mailadres. Bellen met ons kantoor is niet mogelijk.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies