Ariël neemt vliegles

De cast van de nieuwste Disney musical The Little Mermaid leert zwemmen op grote hoogte. Om een visuele onderwaterwereld op het toneel te creëren leert de cast van The Little Mermaid (in Utrecht) geavanceerde vliegtechnieken aan. Hierdoor zullen ze straks in de voorstelling vloeiende zwembewegingen kunnen maken. The Little Mermaid, van Joop van den Ende Theaterproducties, is vanaf 4 mei in MartiniPlaza in Groningen te zien en beleeft op 16 juni zijn internationale première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Wat: Disney’s The Little Mermaid
Wie: 
Oa. Tessa Sunniva van Tol, Tommie Christiaan, Roberto de Groot en Marjolijn Touw
Wanneer:
5 april 2012 (presentatie)
Waar: 
Utrecht
Door: 
Bianca Bakker

Klik op een foto om te vergroten:

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies