Perspresentatie M-Lab’s Grand Hotel

Eind april en begin mei is de musical Grand Hotel voor het eerst te zien in Nederland. M-Lab brengt deze voorstelling op locatie. Het vijfsterrenhotel Sofitel Legend The Grand dient als decor voor deze musical. Op 11 april vond de perspresentatie plaats. Tijdens deze presentatie gaf de volledige cast act de presence en trakteerde de aanwezige pers op twee optredens.

Wat: Grand Hotel
Wie: 
Oa. Jamai Loman, Tony Neef, Boy Ooteman & Trudi Klever
Wanneer: 
11 april 2012 (perspresentatie)
Waar: 
Hotel The Grand, Amsterdam
Door: 
Bianca Bakker

Klik op een foto om te vergroten.

Bekijk ook onze videoreportage: Grand Hotel at your service.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies