Ruud van Overdijk in Arthur en de strijd om Camelot

De Arthur-legende is voor de hele familie door  Van Uden Theaterproducties vertaald naar een hippe, humorvolle en avontuurlijke familiemusical: Arthur en de strijd om Camelot. Een musical over moed, vriendschap, familie en natuurlijk… liefde! 

Duik samen met Arthur in het spannendste en meest swingende musical avontuur van het komende theaterseizoen. Arthur heeft het zwaar. Op school is hij het mikpunt van pesterijen en thuis kan hij totaal niet overweg met zijn strenge stiefmoeder. Om te ontsnappen aan de realiteit droomt hij dan ook vaak weg bij de heldhaftige verhalen over koning Arthur en de ridders van de ronde tafel. Als Arthur tijdens een heftige storm geraakt wordt door de bliksem, ontwaakt hij, vol verbazing, in de wereld van zijn lievelingsverhaal. 

Op zoek naar Zorro finalist, Ruud van Overdijk, zal de hoofdrol van Arthur spelen. Janneke van Dooren (Crazy shopping) neemt de rol van popster/slechterik Morgana voor haar rekening. Ilse Spruijt (Roodkapje de musical) zal de rol van de mooie Guinevere gaan spelen en Leon van Uden, producent van deze voorstelling, zal de rollen van Lancelot en Mordred vertolken. 

Leon van Uden schreef tevens de teksten voor Arthur en de strijd om Camelot. De muziek is gecomponeerd door Bas van den Heuvel. Ilse Spruijt verzorgt, naast de kostuums ook de choreografieën. Team Ballestra neemt de gevechtstrainingen voor hun rekening. 

Meer informatie en speeldata zijn te vinden op: arthurdemusical.nl.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies