Theater Terra brengt het volgende seizoen drie nieuwe familiemusicals

Theater Terra, bekend van de familiemusicals Kikker, Dolfje Weerwolfje en De Gebroeders Leeuwenhart, brengt komend theaterseizoen drie nieuwe familiemusicals naar de Nederlandse theaters. Vanaf oktober 2012 is Koning van Katoren te zien, een avontuurlijke musical voor iedereen vanaf 8 jaar, gebaseerd op het bekende boek van Jan Terlouw. In de kerstperiode is Os & Ezel, Niks mis met Kerstmis opnieuw in de Nederlandse theaters te zien. Deze kerstmusical is een klassieker van Theater Terra, geschikt voor het hele gezin en vanaf januari 2013 brengt Theater Terra het bekende SchoolTV programma Koekeloere naar de Nederlandse theaters, in een musical voor kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders.

Koning van Katoren:
Het land Katoren heeft al 17 jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed wordt het land bestuurd door zes ministers, en zij doen niet echt hun best om een nieuwe koning te vinden. Dan is daar ineens de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden, maar de ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen en ze geven hem een reeks onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden. Koning van Katoren gaat over geloof in jezelf. Voor ieder probleem is een oplossing te vinden, als je maar zelf blijft nadenken. Een verhaal over draken, vogels en een tovenaar in een grot. En over exploderende appels…

Koning van Katoren gaat op 14 oktober 2012 in première in de Stadsschouwburg Amsterdam en is daarna tot en met 3 maart 2013 te zien door heel Nederland en in Vlaanderen. In de voorstelling zijn te zien: Sander de Heer, Soy Kroon, Dennis Willekens, Babbe Groenhagen en Roos van der Waerden.

Os & Ezel, Niks mis met Kerstmis:
Een ontroerende en soms kolderieke versie van het mooiste kerstverhaal dat de wereld kent. Een verhaal over vriendschap tussen dieren, over opofferingsgezindheid en vooral over de onschuld waar de wereld zoveel aan te danken heeft.

Os & Ezel is uitsluitend te zien van 6 december 2012 tot en met 6 januari 2013 in
17 steden in Nederland en Vlaanderen.

Koekeloere:
Moffel, Piertje en hun vriend Arie beleven voor het eerst een spannend avontuur in het theater. Zoals altijd zijn Moffel en Piertje erg nieuwsgierig naar de wereld om zich heen. Maar zou die nieuwsgierigheid ze ook niet in moeilijkheden kunnen brengen?

Koekeloere is al 20 jaar op de Nederlandse tv te zien en wordt op 90% van alle basisscholen bekeken. Moffel, Piertje en Arie zijn nu voor het eerst in het theater te zien. De voorstelling gaat op 13 januari 2013 in première in De Meervaart in Amsterdam en is daarna tot en met 26 mei door heel Nederland en in Vlaanderen te zien. Met: Dick Feld, Theo Terra, Eric-Jan Lens en Jacqueline Goedmakers.

De voorverkoop voor Koning van Katoren, Os & Ezel en Koekeloere is bij verschillende theaters inmiddels gestart. www.theaterterra.nl

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies