WIN het castalbum (CD) van Ollie B. Bommel en De Nieuwe IJstijd

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!

Het 100ste geboortejaar van Marten Toonder wordt gevierd. 2012 is dan ook uitgeroepen tot het ‘Marten Toonder Jaar’. OPUS ONE draagt haar steentje bij middels de nieuwe musical: Ollie B. Bommel en de Nieuwe IJstijd. Naast het programmaboek/stripboek van deze voorstelling, bracht OPUS ONE ook een castalbum uit.

De kleine cast van De Nieuwe IJstijd, bestaande uit Roberto de Groot, Suzan Seegers en Yoran de Bont, vormen een perfect trio om het verhaal tot leven te wekken. Roberto de Groot als Ollie B. Bommel is helemaal op zijn plek. Vocaal weet de Groot, zoals altijd, indruk te maken. Seegers is aandoenlijk als hulpje Tom Poes. Seegers beschikt over een mooie stem die net als de stem van De Groot perfect tot zijn recht komt op het castalbum (cd) van deze voorstelling.

Muzikaal gezien is De Nieuwe IJstijd een geslaagde voorstelling. Ondanks dat de nummers nergens echt beklijven, luistert de score lekker weg. De song ‘De Oude Schicht’ blijft hangen en is het hoogtepunt van het castalbum. Het nummer ‘De IJsschots’ is vooral een mooie song met een emotioneel randje. De cd biedt de gelegenheid om de voorstelling thuis nog eens opnieuw te beleven.

Musical Reports mag in samenwerking met OPUS ONE het castalbum weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken op de kaarten? E-Mail vóór 11 mei 2012 het antwoord op de onderstaande vraag, samen met je naam en adres naar prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. IJstijd prijsvraag. De winnaar ontvangt voor 13 mei 2012 bericht.

Onlangs moest Roberto de Groot de cast van De Nieuwe IJstijd verlaten voor de repetities van Disney’s The little Mermaid. Wie speelt sinds het vertrek van Roberto de Groot  de rol van Ollie B. Bommel?

Voorwaarden: redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies