Soldaat van Oranje verlengd tot en met oktober 2012

Soldaat van Oranje – De Musical is wegens het aanhoudende succes wederom met drie maanden verlengd. De voorstelling, die tot nu toe meer dan 550.000 bezoekers trok, is tot en met oktober 2012 te zien in de TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg bij Leiden. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag te koop.

Producent Fred Boot: “Deze verlenging is extra bijzonder omdat we hierdoor ons 2 jarig bestaan in oktober mogen vieren! We zijn ongelooflijk trots!”

Hoofdrollen in Soldaat van Oranje – De Musical worden op dit moment vertolkt door Dragan Bakema (Erik Hazelhoff Roelfzema), Linde van den Heuvel (Charlotte), Marisa van Eyle en Trudy de Jong (Koningin Wilhelmina). Kaarten voor de nieuwe speelperiode van Soldaat van Oranje – De Musical zijn vanaf vandaag te koop via de website: www.soldaatvanoranje.nl

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies