Marjolein Teepen en Stephan Holwerda in Avenue Q

Deze week zijn er twee nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Avenue Q. Marjolein Teepen wordt Kate Monster en Lucy the Slut in Avenue Q. Daarnaast zal Stephan Holwerda ‘Trekkie’ en ‘Nicky’ spelen. Eerder was al duidelijk dat ook Hein Gerrits te zien is in deze 16+ musical.

Avenue Q is het verhaal van de jonge Princeton die na zijn opleiding aan de universiteit geen idee heeft wat hij wil gaan doen en geen geld heeft. Hij komt terecht in een kleine achterbuurt, Avenue Q, waar alle bewoners zo hun eigen sores hebben. Een volwassen show. Inderdaad. Maar alle hoofdrollen worden gespeeld…. door poppen!.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies