Joop van den Ende Academy KIDS aankomende zomer van start

Deze zomer start de eerste Joop van den Ende Academy voor kinderen. De coaches van jongmusicaltalent Dave Dekker en Vajèn van den Bosch (beiden bekend van The Voice Kids) geven gedurende drie weken les aan beginnend en gevorderd jong musicaltalent uit heel Nederland. De Joop van den Ende Academy KIDS is in het leven geroepen om alle kinderen tussen 8 en 15 jaar de mogelijkheid te bieden om les te krijgen op het hoogste musicalniveau.

Dave Dekker en Vajèn van den Bosch zijn slechts twee voorbeelden van kinderen die een hoofdrol in een grote musical van Joop van den Ende Theaterproducties hadden. Dave speelde de kleine Ciske in de musical Ciske de Rat, Vajèn schitterde als Lila in de musical Droomvlucht. Voordat de kinderen in grote theaters en met volwassen acteurs kunnen spelen, worden zij door speciale zang-, dans- en acteercoaches klaargestoomd. Deze coaches geven aankomende zomer les aan de Joop van den Ende Academy KIDS.  Aan het einde van de academy  geven de kinderen een speciale voorstelling in het Circustheater of de Theater Fabriek.

Voor kinderen met ervaring in een professionele musical is er een masterclass. In deze masterclass krijgen ervaren kinderen de kans om nog beter te worden. Meer informatie: http://www.musicals.nl/joop-van-den-ende-academy-kids-home.asp

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies