Willemijn Verkaik geeft concert in Circustheater

Willemijn Verkaik, beter bekend als ‘s werelds beste ‘Elphaba’ uit de hitmusical Wicked, treedt met een uniek personality-concert centerstage op in het AFAS Circustheater! Willemijn gaat terug naar haar ‘roots’ samen met een gast artiest. Een uniek project voor Verkaik: “Ik kan niet wachten om mijn favoriete nummers ten gehore te brengen in mijn eigen vertrouwde theater”. Dit exclusieve concert vindt plaats op 26 juni 2012 in het AFAS Circustheater. Kaarten zijn te koop via SEE Tickets.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies