Kaartverkoop Shrek gestart

Waren Engeland en Noord-Amerika al in de ban van Shrek de Musical, inmiddels blijkt het virus overgeslagen naar Nederland. Vrijdag 27 april gaat de reguliere voorverkoop van start, wat wordt gezien als D-day voor alle betrokken partijen. Na de eerdere run op kaarten in een speciale voorverkoop, is niet te voorspellen wat er gebeurt als vrijdag de lichten echt op groen gaan. Uniek voor de Nederlandse musicalmarkt is dat de musical Shrek met dynamische ticketprijzen werkt. Hoe eerder de consument een ticket boekt, des te lager de ticketprijs.

Ook bij producent Albert Verlinde Entertainment is men onder de indruk van de massale belangstelling. ‘Natuurlijk was al duidelijk dat Shrek in elk geval een groot publiek aanspreekt,’ aldus Albert Verlinde. ‘Daarbij is de cast die we hebben weten te strikken denk ik ook debet aan de grote interesse tot nu toe. Bijvoorbeeld Kim-Lian van der Meij en William Spaaij zijn natuurlijk twee prachtige namen om in zo’n productie te hebben. Maar eerlijk gezegd had ik zelf ook niet gedacht dat het zo hard zou gaan.’

Shrek de musical is vanaf oktober exclusief in het Amsterdamse RAI-theater te zien. De op de animatiefilm gebaseerde voorstelling verhaalt over het groene wezen Shrek dat een pact sluit met de kleine tiran Farquaad. Aan de zijde van ezel Donkey trekt Shrek ten velde. Als het groene gevaarte de mooie prinses Fiona in de ogen kijkt, beseft hij echter dat het onmogelijk zal zijn om zich aan zijn belofte te houden…

Binnenkort wordt het gebied rondom het RAI-theater volledig in Shrek sferen gehuld. De directie van de RAI wil daarmee benadrukken zeer verheugd te zijn met de komst van de internationaal gelauwerde productie naar Amsterdam. Met andere woorden, alles en iedereen staat in de startblokken voor Shrek de Musical. Te beginnen met D-day 27 april.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies