Ivan Paulovich geeft online ‘Saturday Night Fever’ dans workshops

Vanaf donderdag 3 mei is het elke week; Disco Donderdag! Vanaf dan staat er elke donderdag op www.musicals.nl/snf een online Dance Workshop. De Saturday Night Fever disco moves worden je aangeleerd door Ivan Paulovich, te zien in Saturday Night Fever en de allereerste winnaar van het dansprogramma So You Think You Can Dance. Wil je geen enkele workshop missen, meld je dan nu aan op de site en ontvang elke week een e-mail met nieuwe moves.

Dance Workshops
Op de website van de musical Saturday Night Fever staat vanaf donderdag 3 mei elke week een Dance Workshop online die je thuis kan volgen. Ivan Paulovich, die zelf in de rol van Latin danser te zien is in Saturday Night Fever, zal je elke week te gekke dance moves leren. Naast de klassieke disco moves, die ook in de show voorkomen, zal hij choreo’s laten zien waar hij een eigentijdse draai aangeeft. Als je je nu aanmeldt op de website dan krijg je elke week een e-mail met daarin de nieuwe Dance Workshop. Bekijk hier het introductiefilmpje: http://youtu.be/VHXNsNlFdPw 

Ivan Paulovich
Ivan begon op zevenjarige leeftijd met latin/ballroom dansen in zijn geboorteland Wit-Rusland. Ivan verhuisde naar België, en werd drie keer Belgisch en twee keer Nederlands kampioen Latin. Hij was de winnaar van So You Think You Can Dance (2008). Speelde daarna mee in de musical Footloose. En deed mee aan de televisieprogramma’s Let’s Dance en The Ultimate Dance Battle(2011).

Disco Inferno Afterparty
Wil jij je nieuwe moves uitproberen op de dansvloer? In bijna alle theaters is er op donderdag, vrijdag en zaterdag een Disco Inferno afterparty. Compleet met de bekende LED verlichte dansvloer en discobollen gaat het dak eraf met al die seventies hits van onder anderen de Bee Gees. Kijk voor de speellijst op www.musicals.nl/snf.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies