Cast gay-good musical ‘Ja Zanna, nee Zanna’

Volgende maand is de musical Ja Zanna, nee Zanna voor het eerst te zien in Nederland. Deze gay-good musical neemt ons mee naar een omgekeerde wereld waar homoseksualiteit de norm is en heteroseksualiteit niet, vol sexy schakers, nerdy voetballers en waar Stephen Sondheim een popicoon is.
Vandaag maakte producent M-Lab de cast bekend.

De titelrol van Zanna wordt gespeeld door Matthew Michel (The Wild Party, Lelies). De andere mannen zijn Anton: Jasper van Dijk (Grand Hotel), Stef: Gino Emnes (TVOH, Fame), Max: Michael Muller (170Hz, The Wild Party) en Tijl: Boris Schreurs (Body Language, SYTYCD). De dames zijn Kika: Sanguita Akkrum (Klokhuis, Dolfje Weerwolfje), Greet: Elise Berends (Mamma Mia!, Zorro) en Roberta: Jeske van de Staak (Grand Hotel).

De regie is in handen van Sieta Keizer, artistiek leider M-Lab. Ron Mesland verzorgt de vertaling/bewerking en Menno Theunissen neemt de muzikale leiding voor zijn rekening. De choreografie wordt gemaakt door Guillermo Blinker. M-Lab leerde deze ambitieuze jonge choreograaf kennen tijdens de Choreografen Pitch, afgelopen april in M-Lab, waar hij het publiek verraste met een visueel én inhoudelijk aantrekkelijke choreografie.

Ja Zanna, nee Zanna is energiek en vrolijk waardoor het een feest belooft te worden. De voorstelling werd in het buitenland bekroond met vijf Drama Desk Awards (o.a. Best Musical) en kreeg een award voor gelijke behandeling van homoseksuelen in de media. De musical is van 12 t/m 25 juni exclusief te zien in Theater M-Lab in Amsterdam, dus tijdens het EK voetbal wordt oranje ingeruild voor alle kleuren van de regenboog. De première vindt plaats op vrijdag 15 juni.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies