Presentatie Benefietconcert Just Once

In de Lourdeskerk in Scheveningen is de presentatie van het Benefietconcert Just Once. Het goede doel dat is gelinkt aan dit concert is Stichting Amal. Een stichting die is opgericht om het weeshuis, Xarunta Agoomaha in Hargeisa, Somalië te ondersteunen. Het concert  zal plaatsvinden op maandag 21 mei in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie kijk je op www.stichtingamal.com en kaarten zijn te koop via www.theatercastellum.nl

Wat: Presentatie Just once
Wie: O.a. Jasper Taconis, Nicky van der Kyup, William Spaaij en Joke de Kruijf
Wanneer: 4 mei 2012 (presentatie)
Waar: Lourdeskerk Chizone, Scheveningen
Door: Bianca Bakker

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies