Rogier Komproe speelt Ezel in musical Shrek‏

Langzaam maar zeker begint de cast van ‘Shrek de Musical’, serieus gestalte te krijgen. Nadat eerder bekend werd dat Kim-Lian van der Meij en William Spaaij vanaf oktober hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen, heeft Albert Verlinde Entertainment een nieuwe naam aan dat fraaie lijstje toegevoegd. Het entertainmentbedrijf maakt vandaag bekend dat Rogier Komproe de rol van Donkey de ezel gaat vervullen. Donkey werd in de film ingesproken door niemand minder dan Eddie Murphy en is een fantastische en uitdagende rol met heel veel humor.

Komproe speelde eerder onder meer rollen in The Full Monty en Daddy Cool. Momenteel is hij te zien als DJ Monty in Saturday Night Fever. Komproe, die zijn passie voor theater deelt met broer Howard, is zeer verheugd met zijn uitverkiezing. ‘Dit is voor mij opnieuw een droom die uitkomt. Alles aan ‘Shrek de musical’ is groots en imposant. Het verhaal, de cast en zelfs de reacties die het nu al losmaakt. Ik kan het niet anders zeggen dan dat ik er verschrikkelijk veel zin in heb.’  Vorig jaar kreeg Albert Verlinde Entertaiment de rechten van de musical, die in Londen en Noord-Amerika inmiddels een groot succes is, eindelijk in handen. Vanaf oktober is het de beurt aan Nederland om kennis te maken met het spannende, hilarische en op momenten roerende stuk.

‘Shrek de musical’ verhaalt over het gelijknamige groene monster dat het aan de zijde van ezel Donkey opneemt tegen de kwade tiran Farquaad en met hem een pact sluit. Als Shrek verliefd wordt op de vrouw waar ook Farquaad zijn zinnen op heeft gezet, is echter niets meer hetzelfde…

Vanaf begin april hebben ANWB-leden drie weken de mogelijkheid gehad om als eerste kaartjes voor de musical te bemachtigen. Nadat door die unieke mogelijkheid een run op kaarten ontstond, is vanaf afgelopen week de reguliere voorverkoop van start gegaan. Voor wie straks exclusief in het Amsterdamse RAI-theater getuige wil zijn van de megamusical, is op tijd aanmonsteren een absolute must.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies