Joanne Telesford speelt Oda Mae Brown in Ghost

Naast Ton Sieben (Sam), Celinde Schoenmaker (Molly) Joanne Telesford een rol spelen in Ghost. Telesford kruipt in de huid van de paranormaal begaafde Oda Mae Brown. Deze rol word in de filmversie van Ghost vertolkt door niemand minder dan Whoopi Goldberg.

Joanne Telesford was eerder al te zien in de musicals Hairspray, Tarzan, Love me tender, The Lion King & Fame. Daarnaast was Telesford in 2001 en 2008 te zien in Goede tijden slechte tijden, heeft zij een rol gespeeld in Het huis Anubis (2006-2007) en is zij te zien geweest in Onderweg naar morgen.

Ghost is vanaf 28 augustus exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht, waar op 9 september de première zal plaatsvinden. Ghost combineert drama, romantiek en humor op de grens van leven, dood en liefde. Het revolutionaire decor met ‘state of the art’ video-, LED en projectietechnieken wordt gecombineerd met verbluffende special effects en illusies. De musical is gebaseerd op de blockbuster Ghost met Patrick Swayze en Demi Moore in de hoofdrol. De muziek en liedteksten van Ghost zijn geschreven door Dave Stewart (The Eurythmics) en Glen Ballard die onder andere samen werkte met Alanis Morissette en Michael Jackson.

Ghost  gaat over de kracht van de liefde. Tijdens een wandeling worden Sam en Molly overvallen waarbij Sam vermoord wordt. Maar hij blijft tussen hemel en aarde zweven omdat hij niet in staat is om Molly los te laten en haar wil redden als hij ontdekt dat ze in gevaar is door toedoen van Sam’s beste vriend Carl (Freek Bartels). Met behulp van het excentrieke medium Oda Mae praat Sam met Molly en probeert hij haar te redden uit de handen van de man die eens zijn beste vriend was.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies