Marijn Brouwers opnieuw te zien met ‘Beste meneer Halsema’

In Juni is Marijn Brouwers weer te zien met zijn solo Beste meneer Halsema. In Beste meneer Halsema brengt Marijn Brouwers het repertoire van Frans Halsema opnieuw tot leven. Liedjes als ‘Voor haar’ en ‘Zondagmiddag Buitenveldert’ zijn nog altijd geliefd bij velen en verdienen het om weer gezongen en gehoord te worden. Maar ook minder bekende liedjes komen voorbij in het theaterconcert dat van 7 juni tot en met 14 december te zien is in ruim veertig Nederlandse theaters. De muzikale leiding is in handen van Marc-Peter van Dijk en Ruut Weissman tekent voor de regie.

Beste meneer Halsema gaat op zondag 24 juni in première in theater Bellevue te Amsterdam. Dit theater was begin jaren zeventig de ‘thuisbasis’ van Frans Halsema met het succesprogramma Met blijdschap geven wij kennis dat hij samen met Gerard Cox en Adele Bloemendaal speelde. Later was Halsema er maandenlang uitverkocht met zijn eerste solovoorstelling.

Naast de theatervoorstelling verschijnt op 7 juni ook de cd Halsema waarop Marijn Brouwers de mooiste nummers zingt uit het omvangrijke repertoire dat Frans Halsema na liet. De nummers zijn opnieuw gearrangeerd door Sebastiaan Koolhoven en Marc-Peter van Dijk.

Marijn Brouwers is afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Hij speelde onder meer in Five Easy Pieces, Foxtrot, Ciske de Rat en Zorro. Marijn woont, net als Frans Halsema indertijd, op de Looiersgracht en heeft dezelfde voornaam als zijn zoon.

Meer informatie op: www.marijnbrouwers.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies