Paul Groot op zijn knieën voor Shrek de musical

Enkele dagen geleden werd al aangekondigd dat Rogier Komproe Donkey zal gaan spelen. Vandaag werd bekend gemaakt dat ook Paul Groot te zien zal zijn in Shrek de musical. Paul Groot zal de rol van Lord Farquaad voor zijn rekening nemen, een rol waarvoor Groot de hele voorstelling letterlijk op zijn knieën moet.

Eerder was Groot, onder meer bekend van het populaire tv-programma KoefNoen, te zien in de hilarische musical Monty Python’s Spamalot. Groot’s komische talent behoeft geen enkele introductie en de acteur zelf heeft dan ook ontzettend veel zin in de komende repetitieperiode. ‘Dat kun je aan elke acteur of actrice vragen. Het neerzetten van een slechterik is één van de leukste dingen om te doen. Zeker in dit geval omdat het met een knipoog kan. Beter dan zo’n slechterik wordt het niet!’

Ook bij Albert Verlinde Entertainment is men zeer verheugd met het feit dat Paul Groot de rol van kwade heerser Farquaad voor zijn rekening wil nemen. ‘Ik denk dat we echt een cast bij elkaar hebben die bestaat uit meerdere multi-talenten’, aldus Verlinde. ‘Zie je Kim-Lian van der Meij, William Spaaij, Rogier Komproe en Paul Groot
straks al samen op de repetitievloer staan? Dat moet toch gewoon geweldig worden?’

Vanaf oktober zal Shrek de Musical exclusief in het Amsterdamse RAI-theater te zien zijn. Nadat deze productie Londen en Noord-Amerika al in hoog tempo wist te veroveren, kan vanaf deze herfst het Nederlandse publiek getuige zijn van deze productie. ‘Shrek de Musical’ is spannend, soms ontroerend en neemt bovendien bestaande heilige huisjes in musicalland genadeloos op de hak. Na een periode van streng gereguleerde voorverkoop waarin een run op tickets ontstond, is de reguliere kaartverkoop voor Shrek de Musical inmiddels in volle gang. Meer informatie: www.shrekdemusical.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies