WIN 2 kaarten voor de musical Saturday Night Fever

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!

De musical Saturday Night Fever is gebaseerd op de film uit 1977. Deze film, met John Travolta in de hoofdrol, is een ware klassieker en heeft een flink steentje bijgedragen aan de populariteit van disco. Het valt niet te miskennen dat de muziek van de Bee Gees, die de soundtrack voor de film maakten, hier een grote rol bij heeft gespeeld.

De muziek van de Bee Gees swingt na al die jaren nog steeds de pan uit. Mede door de arrangementen (Phil Edwards) met een hedendaagse touch, gebracht door het orkest onder leiding van Mike Schäperclaus. De klanken van de seventies klinken door het theater alsof ze nooit zijn weggeweest. Het is haast onmogelijk om bij deze muziek stil te blijven zitten. Als dan ook nog eens de ontzettend strakke en lekkere choreografieën (Chris Baldock) van het toneel spatten is “discofever” onontkoombaar.

Musical Reports mag in samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties 2×2 kaarten verloten voor de musical in Eindhoven!

De te winnen kaarten zijn voor de musical Saturday Night Fever op 27 mei (aanvang 14:00 uur) in het Parktheater te Eindhoven. Wat moet je doen om kans te maken op de kaarten? Eén set van 2 kaarten is te winnen door antwoord te geven op de prijsvraag en één set van 2 kaarten is te winnen via Twitter.

Prijsvraag: Geef antwoord op onderstaande prijsvraag en e-mail je antwoord samen met je naam en telefoonnummer naar prijsvraag[@]musicalreports.nl o.v.v. SNF Prijsvraag. De vraag luid:

Wie heeft de rol van Stephanie Mangano overgenomen na het vertrek van Noortje Herlaar?

Twitter: Retweet of plaats de volgende Tweet op Twitter en maak zo kans op de 2 kaarten:

Ik RT dit bericht en volg @MusicalReports zo maak ik kans op 2 kaarten Saturday Night Fever op 27-mei (14:00 uur) in Eindhoven

We zijn HIER te vinden op Twitter. Nog geen Twitter-account? Je kan je gratis aanmelden! Meedoen kan tot en met 21 mei.

Voorwaarden: Let op: Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies