FanWork presenteert Anastasia de musical

Dit jaar komt FanWork Musicals, na een ijzersterk Jungle Book, terug met Anastasia de musical. Vanaf 15 september zijn de 30 meest getalenteerde FanWork-jongeren te zien in diverse theaters in de Randstad. Vanaf deze week is het mogelijk om kaarten te bestellen. De musical is geschikt vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 2 x 45 minuten. Meer informatie www.fanwork.nl/anastasia of 030 – 686 69 11.

Anastasia de musical vertelt het verhaal van een Russische prinses, die na de machtsovername van de slechte Raspoetin spontaan verdwenen leek te zijn.

Rusland, 1902, Als Raspoetin de macht in het land grijpt moet de Tsarenfamilie “De Romanovs” het ontgelden. De hele familie wordt opgepakt en verbannen naar Siberië. Prinses Anastasia weet samen met haar oma Marie te ontsnappen aan de klauwen van Raspoetin. Toch worden de twee ontdekt en in een schermutseling met soldaten weet oma te ontsnappen en valt Anastasia hard met haar hoofd op straat… Als Anastasia wakker wordt is haar oma verdwenen en kijkt ze in de ogen van een non. Na de val is Anastasia haar geheugen volledig kwijt en weet zij niet meer dat ze een echte Tsarina is. De oude non ontfermt zich over Anastasia en voedt haar op tot ze 18 jaar is. Als blijkt dat oma Marie op zoek is naar Anastasia, vatten twee straatschoffies -Dimitri en Vladimir- het plan op om met een willekeurig meisje naar oma te gaan om de beloning op te strijken…. Om erachter te komen of de twee straatschoffies met de echte Anastasia naar oma gaan en of de familie herenigd wordt, moet u uiteraard in het theater zijn!

FanWork Talent Group

Momenteel wordt er hard gerepeteerd in de studio’s van de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. De musical belooft een prachtige voorstelling te worden. Iedere zaterdag krijgen de jongeren 6 uur les van André van Hest (regisseur), Bente van den Brand (zangcoach) en Regi Severins (choreografie). Deze drie docenten stonden zelf professioneel op de planken in musicals als Tarzan, Ciske de Rat, Jesus Christ Superstar, Footloose, Hairspray en vele andere professionele musicals. De 30 jongeren die in de voorstelling gaan spelen zijn allen zeer getalenteerd en tussen de 13 en 21 jaar oud. Het is de bedoeling dat de jongeren van de Talent Group doorstromen naar professionele vakopleidingen. De afgelopen jaren werden er al diverse jongeren aangenomen op o.a. de Frank Sanders Akademie, de Willem Nijholt Academie en diverse conservatoria. De kaartverkoop van deze show is gestart en kaarten zijn te bestellen via www.fanwork.nl/anastasia of 030-6866911.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies