Repetities ‘Ja Zanna, nee Zanna’ van start in Theater M-Lab

Vanaf 12 juni aanstaande is de musical Ja Zanna, nee Zanna voor het eerst te zien in Nederland. Vandaag vindt in Theater M-Lab de aftrap van de repetities voor deze gay-good musical plaats. Het verhaal gaat over een omgekeerde wereld waar iedereen opgroeit als homo, vol sexy schakers, nerdy voetballers en waar Stephen Sondheim een popicoon is.
 Dan blijken een jongen en een meisje gevoelens voor elkaar te hebben, een liefde die niet geaccepteerd wordt. Het verliefde koppel vraagt de magische Zanna om raad, met alle gevolgen van dien…

Ja Zanna, nee Zanna is energiek, vrolijk en wordt gebracht door een oog- én oorstrelende cast waar de energie vanaf spat: Gino Emnes (Stef), Michael Muller (Max), Sanguita Akkrum (Kika), Boris Schreurs (Tijl), Matthew Michel (Zanna), Elise Berends (Greet), Jeske van de Staak (Roberta) en Jasper van Dijk (Anton), op bijgevoegde foto van links naar rechts. Sieta Keizer neemt de regie voor haar rekening, de vertaling en bewerking is van Ron Mesland.

De voorstelling werd in de VS bekroond met vijf Drama Desk Awards nominaties (onder meer Best Musical en Best Music) en won een award voor gelijke behandeling van homoseksuelen in de media. Ja Zanna, nee Zanna is van 12 t/m 25 juni exclusief te zien in Theater M-Lab in Amsterdam; tijdens het EK voetbal wordt oranje daar ingeruild voor alle kleuren van de regenboog. De Nederlandse première vindt plaats op vrijdag 15 juni.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies