Een kijkje in het huis van Bernarda Alba

Op 30 en 31 mei stelt M-lab haar zaal beschikbaar voor de benefietvoorstelling Bernarda Alba. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Wings of Support. Dinsdag 15 mei stelde regisseur Jeroen van Delft de cast voor en kreeg de pers een voorproefje van deze bijzondere voorstelling.

Wat: Bernarda Alba
Wie: O.a. Maeve van der Steen, Jennifer van Brenk, Nathalie van Gent en Marleen van der Loo
Waar: M-lab, Amsterdam
Wanneer: 15 mei 2012 (perspresentatie)
Door: Bianca Berentsen

Bernarda Alba is een musicalbewerking van het beroemde Spaanse toneelstuk Het Huis van Bernarda Alba van Federico Garcia Lorca. Het vertelt het verhaal van Bernarda Alba die samen met haar vijf dochters leeft in Spanje in de jaren 30. Ze is net voor de tweede keer weduwe geworden, en eist van zichzelf en haar dochters een periode van acht jaar rouw. In deze acht jaar moeten de dochters zwart dragen, binnenshuis blijven en de naam van de familie in ere houden. Natuurlijk leidt dit tot allerlei conflicten tussen de familieleden onderling wat uiteindelijk uitmondt in een dramatisch einde.

De voorstelling duurt 75 minuten en is op 30 en 31 mei avond twee keer per avond te zien: om 19:15 uur en 21:30 uur.

Klik op een foto om te vergroten

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies