WIN kaarten voor ‘Ja Zanna, Nee Zanna’ in het M-Lab!

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!

Vanaf 12 juni is in Theater M-Lab de musical Ja Zanna, nee Zanna voor het eerst te zien in Nederland. Deze gay-good musical neemt ons mee naar een omgekeerde wereld waar iedereen opgroeit als homo, vol sexy schakers, nerdy voetballers en waar Stephen Sondheim een popicoon is. Dan blijken een jongen en een meisje gevoelens voor elkaar te hebben, een liefde die niet geaccepteerd wordt. Het koppel vraagt de magische Zanna om raad met alle gevolgen van dien…

Musical Reports mag in samenwerking met Theater M-Lab 2 vrijkaarten verloten voor de eerste try-out van Ja Zanna, Nee Zanna op 12 juni 2012!

Wil jij als eerste Ja Zanna, Nee Zanna in het Amsterdamse M-Lab bekijken? Doe dan mee en maak kans op 2 kaarten voor 12 juni (aanvang 20:15 uur). Wat moet je doen om kans te maken?

Beantwoord de volgende prijsvraag:

Wie uit de cast van Ja Zanna, Nee Zanna is genomineerd voor een Vlaamse Musical Prijs?

Stuur je antwoord samen met je voor en achternaam en telefoonnummer naar prijsvraag[@]musicalreports o.v.v. Zanna. Mee doen kan tot en met 7 juni. De prijswinnaar krijgt 8 juni bericht en moet de kaarten voor 9 juni 12:00 bevestigd hebben.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies