Ja Zanna, Nee Zanna kleurt M-lab roze

Op dinsdag 22 mei vond de perspresentatie van Ja Zanna, nee Zanna plaats, de seizoensafsluitende voorstelling van M-lab. Zelfs het weer paste zich aan deze kleurrijke en vrolijke voorstelling aan, wat resulteerde in een zomerse fotoshoot aan de kade van het IJ.

Wat: Ja Zanna, nee Zanna
Wie: O.a. Gino Emnes, Elise Berends, Boris Schreurs, Matthew Michel en Jeske van de Staak
Waar: M-lab, Amsterdam
Wanneer: 22 mei 2012 (perspresentatie)
Door: Bianca Berentsen

Ja Zanna, nee Zanna is een echte gay-good musical die zich afspeelt in een omgekeerde wereld waarin iedereen opgroeit als homo. Hoofdpersonage Zanna is de koppelaar binnen een groep studenten. En aangezien homoseksualiteit de norm is koppelt hij alle jongens aan jongens, en meisjes aan meisjes. Wanneer Stef (Gino Emnes) en Greet (Elise Berends) er achter komen dat zij gevoelens voor elkaar hebben vragen zij Zanna om raad met alle gevolgen van dien…

Ja Zanna, nee Zanna speelt van 12 t/m 25 juni. Mocht je het EK voetbal even zat zijn dan biedt M-lab de oplossing! Met Ja Zanna, nee Zanna ruil je oranje in voor alle kleuren van de regenboog. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op www.jazannaneezanna.nl.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies