Kort interview met Jamai Loman over Miss Saigon

Jamai Loman beleefde dinsdagavond 22 mei 2012 zijn alternate première van de rol van Chris in Miss Saigon. Musical Reports sprak hem na afloop over deze musical, die hem, zo bleek,  heel dierbaar is.

Jamai: ‘Vijftien jaar geleden was dit de eerste musical die ik zag. Na afloop ging ik naar de artiestenuitgang omdat ik op de foto wilde met Tony. En toen dacht ik, dat wil ik ook! Deze musical heeft voor mij gewoon een hele emotionele waarde. Het is echt mijn favoriete musical en dat ik hier nu in mag staan, is een droom die uit komt.’ Zes weken geleden begon Jamai met de repetities van Miss Saigon, zijn vorige productie, Grand Hotel, was toen net in première gegaan. ‘Ja dat was heel gek. Maar het is natuurlijk sowieso moeilijk om in een korte periode een rol te repeteren, vervolgens twee shows voor het publiek te spelen en dan gelijk een première te doen.  Ik heb heel hard gewerkt en beter dan hoe het vandaag ging, kon het niet. Vanaf hier ga ik alleen nog maar verder in de rol groeien.’ Favoriete scènes heeft de musicalacteur dus ook niet. ‘Ik vind vooral de breakdown, dus de scène in de hotelkamer in de tweede akte heel mooi om te spelen. Maar eigenlijk vind ik alle andere scènes ook geweldig!’

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies