Maaike Widdershoven & Michelle van de Ven in ‘Aspects of Love’

Maaike Widdershoven speelt de rol van Guilietta Trapani in de musical van Andrew Lloyd Webber (o.a. Cats en The Phantom of the Opera) die op 7 oktober 2012 in het DeLaMar Theater in première gaat en daarna te zien is in theaters door het hele land. Ook Michelle van de Ven, die momenteel nog in Next to Normal speelt, is volgend theaterseizoen te zien in Aspects of Love als dochter van George (Ernst Daniël Smid) Jenny.

“Deze hoofdrol in Aspects of Love combineert mijn ervaring als operazangers en musicalactrice perfect. Ik ben dan ook erg blij dat ik na de The Phantom of the Opera weer een hoofdrol in een Andrew Lloyd Webber musical mag spelen.” aldus Maaike Widdershoven.

Aspects of Love vertelt het verhaal van de jonge Engelsman Alex (René van Kooten) die al reizend door Frankrijk, hopeloos verliefd wordt op de actrice Rose (Lone van Roosendaal). Wanneer Rose valt voor het kunstzinnige karakter van zijn oom George (Ernst Daniël Smid), veranderen hun levens op slag. Wat enkel een onschuldige romance leek te zijn, wordt het begin van een langdurige en gepassioneerde rondedans tussen vijf mensen uit drie generaties, waarbij verovering, verraad en verlies uiteindelijk hun ware gezicht laten zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies