Repetitie Mout en de Zware Jongens

Musical Reports bezocht de repetities van Mout & de Zware Jongens. Carolina Mout zit 25 jaar in de showbizz. Na een aantal grote producties neemt zij het heft weer in eigen handen. Met Mout & de zware jongens maakt ze een voorstelling zoals ze die zelf graag zou zien: een geraffineerde vlechtwerk van zang, dans en ontboezemingen. Intiem en opzwepend.

Wat: Mout & de Zware Jongens
Wie: Carolina Mout, Janira Semedo Duarte, Ziarah Janssen & Fleur Jagt
Waar: Nieuwe Crea, Amsterdam
Wanneer: 29 mei 2012 (repetitie)
Door: Neeltje Knaap

Een videoreportage met exclusieve beelden en een interview met Carolina Mout volgt later nog.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies