Beau Monde Wicked Ladies Nights van start

Gister avond vond de eerste officiële Beau Monde Wicked Ladies Night plaats in het AFAS Circustheater in Den Haag. Bekende Nederlandse vrouwen waaronder Liza Sips en Pauline (Echte Gooische Meisjes) waren hierbij aanwezig om samen met hoofdrolspeelsters uit de musical Wicked Willemijn Verkaik en Céline Purcell, de unieke reeks van de Beau Monde Wicked Ladies Nights te openen. Daarna genoten zij van de voorstelling Wicked.

De Ladies Nights worden georganiseerd in juni voor die vrouwen die wel even iets anders willen dan het EK voetbal. Tijdens deze avonden rondom de voorstellingen van Wicked, kan men genieten van onder andere mode, beauty, wellness en food. De overige Ladies Nights vinden plaats op 8, 13, 20, 21, 22, 27 en 28 juni 2012.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies