Gastvoorstelling JukeBox Boys, de Musical in M-Lab‏

Het is weer bijna zomervakantie, het schooljaar loopt af. Dit zijn vaak spannende tijden voor studenten, tentamens zijn aan de orde van de dag. Voor de studenten die in het laatste jaar zitten is het tijd om af te studeren, zo ook op het Conservatorium in Tilburg, richting Muziektheater.

Vier studenten van deze school hebben M-Lab gekozen als locatie voor hun afstudeervoorstelling. Frank van Hengel, Freek Heuvelmans, Rafael van der Maarel en Steven Roox spelen JukeBox Boys, de Musical. JukeBox Boys, de Musical brengt het verhaal van het ontstaan, het succes en de teloorgang van één van de meeste invloedrijke bands uit de jaren zestig, The Four Seasons. Deze musical voorstelling sleurt je mee langs de hoogste bergen en de diepste dalen van vier jonge New Yorkers, gepassioneerd door muziek. Niet geheel toevallig komt dat levensverhaal overeen met dat van de Nederlandse acteurs.

Hits als Sherry Baby, Beggin’, Can’t Take My Eyes Off of You, Workin’ My Way Back To You, Oh What a Night komen voorbij. Het ensemble van de musical bestaat uit de tweedejaars studenten van het Conservatorium. Dompel je onder in de stress, de spanning, het genot, het plezier, de muziek en de thrill van JukeBoxBoys, de musical! De voorstelling is op 2 juli om 20:15 te zien in Theater M-Lab. Kaartjes zijn €10 en te koop via www.m-lab.nl!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies