DJ duo The G-Team luistert première party ‘Ja Zanna, nee Zanna’ op

Vanaf aanstaande dinsdag, 12 juni, is de musical Ja Zanna, nee Zanna t/m 25 juni exclusief te zien in Theater M-Lab. De Nederlandse première vindt plaats op vrijdag 15 juni en wordt live opgeluisterd door het befaamde DJ-duo The G-Team. Het feest start na afloop van de show in de foyer van het theater.

Tevens maakten Peter van Vught en Thijs Weijland speciaal voor deze zomermusical de Zanna M-Lab Mix waarbij ze zich lieten inspireren door de stijl van de musical. Nummers als How Will I Know (Whitney Houston), Levels (Avicii), Born This Way (Lady Gaga) en Video Games (Lana Del Rey) komen na afloop van iedere reguliere voorstelling voorbij in de foyer van M-Lab waardoor het feest nog even doorgaat.

Ja Zanna, nee Zanna gaat over een omgekeerde wereld waar iedereen opgroeit als homoseksueel, vol sexy schakers, nerdy voetballers en waar Stephen Sondheim een popicoon is.
 Maar wat gebeurt er als een jongen en een meisje gevoelens voor elkaar blijken te hebben? De voorstelling werd bekroond met vijf Drama Desk Awards nominaties (waaronder Best Musical en Best Music).

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies