Toneelversie ‘Wordt u al geholpen?’ toch nog de theaters in

Ondanks eerdere berichten dat de geplande toneelversie van ‘Wordt u al geholpen?’ zou worden geannuleerd, maken producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen vandaag bekend dat zij de voorstelling, en alle betrokken acteurs, onder hun vleugels hebben genomen waardoor ‘Wordt u al geholpen?’ komend seizoen ‘gewoon’ in de Nederlandse theaters is te zien. ‘Wordt u al geholpen?’ is het vervolg op de bijzonder succesvolle voorstellingen ‘Allo, ‘Allo en Schone Schijn, die de afgelopen jaren overal uitverkochte zalen trokken. De toneelversie van de wereldberoemde televisiecomedy Are you being served is vanaf komend seizoen door heel Nederland te zien met Mylene d’Anjou, Rolf Koster, Filip Bolluyt, Daphne Flint, Sabine Beens, Bas Bovelander en Rowin Prins. De regie is in handen van Paul van Ewijk.

‘Wordt u al geholpen?’ speelt zich af in het oh zo Britse maar volslagen maffe warenhuis Grace Brothers. De medewerkers van de kledingafdeling mogen enkele dagen de geheel nieuwe kampeerafdeling van het warenhuis testen en slaan in hun fantasie behoorlijk door! Alle vertrouwde karakters uit de televisiehit zijn van de partij. De wat stramme Captain Peacock, Mrs Slocombe (and her pussy) en natuurlijk de nichterige Mr Humphries (‘Are You Free?’). Het warenhuis Grace Brothers heet u van harte welkom. Misschien zit er nog wel een koopje in voor u!

De Graaf & Cornelissen Producties heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op voorstellingen met een oer-Hollands signatuur zoals Op Hoop van Zegen, Wat Zien ik ?!, De Fabeltjeskrant, Volendam de Musical en De Zangeres zonder Naam. Naast Wordt u al geholpen brengt De Graaf & Cornelissen Producties in het seizoen 2012-2013 onder meer de oer-Hollandse musical De Jantjes en de nieuwe relatiekomedie MIDLIFE! met Alfred van den Heuvel.

Wordt u al geholpen? is vanaf 13 september 2012 te zien in de Nederlandse theaters. De première is op maandag 24 september 2012 in de Goudse Schouwburg in Gouda. Voor meer informatie kijkt u op: www.degraafencornelissen.nl. Regie: Paul van Ewijk | Vertaling/bewerking: Allard Blom

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies